KIA CEED

Dynamiske motorer

Smidige girkasser

Responsiv manøvrering

En sterk tilstedeværelse

Sportslig ytre

Bedre synlighet

Eksklusivt og intuitivt interiør

NORGES BESTE NYBILGARANTI

7 års garanti

Hver eneste Kia har 7 års/150 000 km garanti (inntil 3 år med ubegrenset kjørelengde; fra 4 år 150 000 km) Denne totalgarantien er gratis og følger bilen ved overføring til ny eier, forutsatt at bilen har hatt regelmessig vedlikehold i henhold til service-forskriftene.

TEKNOLOGI OG SIKKERHET

Filskiftvarsler (LKA)

Det er ikke lenger noen fare for å vingle utenfor filoppmerkingen. Den nye Kia Ceed er utstyrt med et såkalt Filskiftvarsler (LKA) som hjelper deg å holde bilen der den skal være. Ved hjelp av kameraet øverst i frontruten overvåker systemet filoppmerkingen og varsler deg dersom bilen skulle være på vei ut av filen uten at du har satt på blinklyset. Hvis det er behov for det, styrer den deg til og med tilbake på plass.

Smart Cruise Control (SCC)

Med en kombinasjon av et kamera og radarteknologi tilpasser den smarte cruisekontrollen med Stop & Go bilens hastighet og avstanden til kjøretøyet foran. Dersom bilen foran setter opp farten, vil din nye Kia Ceed akselerere til den innstilte hastigheten. Hvis bilen foran senker farten, vil også bilen din senke farten eller stoppe for å holde den innstilte sikkerhetsavstanden. Smart Cruise Control (SCC) er tilgjengelig for modeller med DCT automatgir.

Filholderassistent (LFA)

Avstandsassistenten Filskiftvarsleren (LKAS) er et nytt steg i retning av halvautomatisk kjøring. Denne assistenten tilpasset bilens akselerasjon, bremsing og styring etter bilen foran. Systemet består av et kamera og radarsensorer og kan brukes i hastigheter fra 0 til 180 km/t. Dermed blir køkjøring både enklere og tryggere. Filholderassistenten leveres bare til modeller med dobbeltclutchgirkasse.