KIA SOUL ELECTRIC

Tøft design

Interiør og komfort

Energieffektivitet

FORDELER VED Å KJØPE SOUL ELECTRIC HOS

AUTOHUSET FAGERNES

  • Vi tilbyr lånebil ved garantireparasjon
  • Vi tilbyr 3 års gratis veihjelp
  • Vi selger biler tilpasset norske forhold (leveres alltid med batterivarmer for raskere lading).
  • Vi er autoriserte forhandlere med inngående modell- og service-kjennskap til bilen
  • Vi oppdaterer bilens elektronikk med siste versjoner ved alle servicer
  • Vi sender ut varsler ved eventuelle innkallingsaksjoner
    7 års nybilgaranti gjelder fra registreringsdato i Norge, ikke i utlandet
  • Vi gir deg 5 års garanti på radio/navigasjon

Kjøreegenskaper

I Kia Soul Electric opplever du ren kjøreglede. Den effektive motoren har høy effekt og høyt dreiemoment, imponerende akselerasjon fra 0 til 100 km/t og en topphastighet på 145 km/t. Med en rekkevidde på inntil 250 km og null CO2-utslipp er den dessuten et smart og miljøvennlig valg. Smidige kjøreegenskaper, lavt tyngdepunkt og minimal kjørestøy sørger for fremragende stabilitet og kjørekomfort.

Sikkerhet

Kia Soul er fulladet med utstyr. Stabilitetsprogram(VSM) bidrar til at bilen holder seg stabil ved bremsing. Bakkestartassistenten(HAC) hindrer bilen i å rulle bakover. BAS(bremseassistentsystem) reduserer bremselengden betraktelig. Elektronisk stabilitetskontroll(ESC) reduserer hjulspinn. Virtuell motorlyd spiller en varsellyd slik at fotgjengere kan høre deg komme.

Førerassistanse

Ryggekameraet aktiveres når bilen står i revers. Skjermen i midtkonsollen viser et live-bilde av området bak bilen. Start-/stoppknappen ved siden av girspaken er en komfortabel løsning som gir et sportslig preg. Det elektriske håndbrekket aktiveres med et kort trekk i bryteren. Dekktrykkovervåkningssystemet gir deg en advarsel i instrumentpanelet dersom dekktrykket er for lavt.

NORGES BESTE NYBILGARANTI

7 års garanti

Hver eneste Kia har 7 års/150 000 km garanti (inntil 3 år med ubegrenset kjørelengde; fra 4 år 150 000 km) Denne totalgarantien er gratis og følger bilen ved overføring til ny eier, forutsatt at bilen har hatt regelmessig vedlikehold i henhold til service-forskriftene.